Kew

Palladian was commissioned to redevelop a large four-story detached townhouse for a growing family.

The project required substantial structural works to accommodate the contemporary spatial designs, where a mixture of muted tone and strong colour were used to create a unique blend of traditional and contemporary design.

The stunning features and spaces created were a careful balance between function and form for the family.

Kew front façade of growing family home
Kew sitting room for growing family
Kew dining area for growing family
Bespoke Kew kitchen with pendant lighting
Kew ground floor WC with fired earth tiles and walnut loop mirror
Kew cloak area with mosaic del sur tiles and bespoke joinery
Kew master bedroom with harlequin wallpaper
  • Studio 10, 92 Lots Road, Chelsea, London SW10 0QD
  • Tel. +44 (0)20 7351 1913 · contact [at] palladianlondon.com
Accreditations
  • RIBA Chartered Practice